ClassicsLIVE

ClassicsLIVE

Zet je schrap voor een live spektakel. Proef de passie en energie van pure soul, disco en funk. Tel daar ook een lekkere dosis Motown bij op! ClassicsLIVE schittert als de fantastische opvolger van het Jaren 80 Feest!

* Gloednieuw & Uniek 70's Feest!

In Tolbert loopt de tijd in tegengestelde richting, we gaan terug naar de 70's met een heerlijk discofeest voor de 40'ers, 50'ers en 60'ers die zich nog jong voelen!

* Genieten van de twaalfkoppige live band SoulBlender!

Een flinke lading topmuzikanten en muziekstijlen gaan in de blender. Deze hoogstaande mengelmoes brengt bekende hits en onbekende pareltjes. De remmen gaan direct los!

* Energiek entertainment met een krachtige uitstraling!

Meteen vanaf de eerste intro spat het muzikale plezier van het podium. Het enthousiasme en spontaniteit werken zeer aanstekelijk, de onderlinge chemie tussen de muzikanten is perfect voelbaar.

* Het echte 70's geluid!

Geen USB sticks of CD's. Deejay SoWieSo draait enkel en alleen originele vinylplaatjes op ouderwetse platenspelers.

De eerste editie van ClassicsLIVE wordt een geweldige avond met "dampende sixties soul", "nostalgische seventies disco", "swingende funk" en "klassieke Motown-hits".

Verzeker je zelf van een plekje op de dansvloer en haal je tickets zo snel mogelijk in huis! Bestellen kan vanaf heden in onze ticketshop!

Evenementinfo

zaterdag 23 maart 2019
21.00 - 1.00 uur
De Postwagen Tolbert
Koop tickets